Acreditarea Centrului Interdisciplinar pentru Știința Datelor

Senatul Universității Babeș-Bolyai, în ședința din data de 18 februarie 2019, a votat în favoarea acreditării Centrului Interdisciplinar pentru Știința Datelor. Astfel, Centrul devine o unitate de cercetare a Universității Babeș-Bolyai, subordonată rectorarului și  a cărei obiectiv general este optimizarea cadrului instituțional public cu activitate în domeniul științei datelor. Mai mult, Centrul se dorește a fi o unitate de cercetare cu caracter interdisciplinar, proiectele sale urmând a fi derulate prin colaboararea dintre cercetători afiliați mai multor facultăți și centre  din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Pe această cale dorim să mulțumim Universității Babeș-Bolyai pentru sprijinul oferit în vederea demarării procesului de acreditare al acestei unități de cercetare. Mulțumim și apreciem dorința de implicare și alăturarea în misiunea noastră a tuturor cercetătorilor, consultanților și studenților care fac parte din acest Centru. Ne propunem ca activitatea derulată să aibă o contribuție vizibilă pe plan academic și la nivel de comunitate, sprijinind astfel poziția de top pe care Universitatea Babeș-Bolyai o ocupă în numeroasele clasamente naționale și internaționale. 

Pentru a afla mai multe informații despre misiunea, obiectivele și proiectele Centrului și pentru a cunoaște care sunt echipele de cercetători, consultanți și studenți, vâ invităm să accesați pagina noastră web https://stiintadatelor.centre.ubbcluj.ro.

Cu considerație,

Conf. dr. Norbert Petrovici, director
Conf. dr. Codruța Mare, director științific
Conf. dr Titus Man, director executiv
Asist. drd. Ionuț Földes, secretar